Eszkuláp Egyesület: történéseink

Eszkuláp Egyesület: történéseink

Macipapa egyedül él Gödöllő mellett

2018. február 23. - ertetlenno

medvepapa.jpgNem mi leszünk az elsők, akik megírják Macipapa történetét, aki egy Gödöllő melletti tanyán, egyedül él.

https://zoom.hu/hir/2018/02/11/a-magara-hagyott-medve-papa-embercsaladot-keres/

Segítői révén igyekszik talpon maradni, de az ő lehetőségeik sem korlátlanok, így jelezték, hogy szeretnék, ha pártfogoltjuk bekerülhetne a Deményista Mentor Klub által indított programba.

Egy különleges élet végén szomorú látni, ha az ember magányosan és szűk lehetőségek mellett éli az életét, ennek az idős embernek ez maradt az osztályrésze. Az általa nevelt, idomított állatok egy része volt az alapja a Veresegyházi Medveparknak, amióta őket elköltöztették, nem volt a közelében nagytestű vadállat. Szereti az erdőt, a nyugalmat, nem igazán vágyik a tartós társaságra, de közben meg mégis: szeretne befogadó családot találni saját magának. Nem tudjuk, hogy ennek van-e relevanciája, és hogy megszokna-e bárhol, bármilyen kötöttséget az, aki az utóbbi időben csak a maga ura lehetett.

A Deményista Mentor Klub adományaiból igyekszünk számára tüzifát biztosítani.

Amire ezen kívül nagy szüksége lenne:

- tartós élelmiszer,

- ceruzaelem a rádióba,

- S-M méretű, terepszínű nadrág,

- gázpalack,

- német brikett.

Ha bármiben tudnátok neki segíteni, a koordinátora elérhetőségét az eszkulap2016@gmail.com e-mail címen tudjátok kikérni. Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkulap.blog.hu/api/trackback/id/tr6513692828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása