Eszkuláp Egyesület: történéseink

Eszkuláp Egyesület: történéseink

Állatszerető Terike és férje segítséget kérnek

2018. június 14. - ertetlenno

"Ketten élünk egy régi öreg parasztházban Én és a férjem.

Van még 4 mentett kutyánk is, őket is bemutatom.
Mind ketten betegek, leszázalékoltak vagyunk. A kettőnk jövedelme 120 ezer ft. ebből fizetjük a rezsit, gyógyszereket, élelmet és minden kiadást. Amit minden hónapba kötelezően ki kell fizetni rezsi és gyógyszer költség az 70 ezer ft. ami marad, abból élünk. 
A kutyákkal Bárfozunk. Egy éve álltunk át a nyersezésre, mert tápallergiás lett az egyik kutymák. Akkor nagyon sok segítséget kaptunk, mert első volt  a fagyasztók beszerzése. Szinte napok alatt sikerült egy szép összefogással.
De azért így is nehezen élünk. Egy hirtelen jött kutyabetegség és az azzal járó kiadás, nagyon tud borítani. Napi gond az élelem, egy normális kályha, ami elég nagy, hogy 3 helységet befűtsön, és még főzni is lehessen rajta télen, mert nálunk csak villany van. Ettől jobban mi sem robbanhatunk le. Itt a kutyasereg a minden, értük van értelme a mi életünknek is.
Kérték, hogy írjam meg önöknek, hogy mire van szükségünk. Hát sok mindenre, de a tél a legfélelmetesebb ellenség, így csak ezt írom, hiszen nyilván mások is vannak akik szegények.
Kutyáink: Jelenleg 4- 4 lábú van. 5 en voltak, de Szotyikámat legyőzte 2 napja a betegsége.
Csoki: ő egy nagy kb 35kg fekete kutya, idős már (12), de inkább egy nagy macska, mint kutya.

Pongó: Ő a putnoki roma-sorról mentett fekete kis pincser féle keverék. Betegen 6kg val érkezett, ma 13 kg ördögfióka. 2 éves lehet

Lara: Ő is egy Miskolc környéki falúból lett kimentve lövedékkel a hasában. Pumi szerű kislány, loboncos fekete szőre van. 2 éves lehet

Brusz: Ő egy kis galád foxi. A lányomtól vettem el, mert nem bánt vele megfelelően. Nem engedtem, hogy ki tudja hol végezze. Beteg volt és depis. Ő pár hónapos. Ma már ő is rendbe van, csak az ivartalanítás vár rá. A többiek, már túl vannak rajta."

 

A Deményista Mentor Klub adományaiból kályhát fogunk vásárolni Terike számára, de tartós élelmiszert örömmel fogadnának, illetve ezt-azt a kutyák számára is. Ha küldenétek bármit, a címüket az eszkulap2016@gmail.com e-mail címen kérhetitek el.terez_demeny.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkulap.blog.hu/api/trackback/id/tr5514048026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása