Eszkuláp Egyesület: történéseink

Eszkuláp Egyesület: történéseink

Már megint mivel etetik ezek az adományozóikat?

2017. február 17. - ertetlenno

img_8769.jpgHogy mivel? Székelykáposztával és vegán paprikás krumplival, melyet gabonakolbásszal gazdagítottunk. A Szimpla Kert Közös Lábos rendezvényén volt lehetőségünk ezen a héten részt venni, és szerencsére nagyon sokan kilátogattatok hozzánk egy jó beszélgetésre, finom ebédre és némi édességre. Ezen az alkalmon debütáltak első támogatói ajándékaink is, nagyon örültünk a pozitív fogadtatásuknak! Az önkéntes csapat csodát vitt véghez ezen a napon, az ételekből a költségek levonása után 136.915 Ft gyűlt össze, a festett kavicsok, pólók, kulacsok és sütemények pultjáról pedig 129.785 Ft érkezett. Egy újabb lehetőséget adtatok a kezünkbe, hogy a tartozásainkból valamennyit rendezni tudjunk. Köszönjük!

medi3.jpgA székesfehérvári ASKA menhelyéről kettő új védencünk érkezett a héten. Valójában Médi története volt az, ami a szívünkbe markolt, és úgy gondoltuk, hogy őt nem hagyhatjuk, hogy egy kennelben várja az igazán igazit. A gazdája kórházba került, és a hozzátartozók, ahelyett, hogy valamelyikük magához vette volna ezt a három év körüli, félénk tacskó keverék szukát, szépen visszatessékelték oda, ahonnan annak idején a mama örökbefogadta őt. Szenvtelenül. Médi egy tünemény, nagyon alázatos, kedves, de jó kisugárzású, nyugodt kuyalány, aki valakinek be fogja aranyozni az életét. Azonnal készen lenne gazdisodni.

lili.jpgHa már Médi eljöhetett, nem hagytuk hátra Lilit, a két év körüli tacskó keverék szukát, aki így szintén maga mögött hagyhatta az ASKA telepét. Lili egy szélvész, imád futkosni, játszani, érdeklődő és kedves, az embereket is nagyon szereti. Egy aktív család oldalán, akár második kutyaként is remek választás lenne.

kaszab.jpgA múlt héten beszámoltunk arról, hogy Kasza Bubu szívféreg-tesztje negatív lett végre, így a héten áteshetett az ivartalanításon. A tölcsérrel mondjuk életveszélyes lett, de hamarosan túl lesz ezen a perióduson is, és onnantól már tényleg készen áll arra, hogy gazdihoz költözzön. Már csak annak a bizonyos gazdinak kellene befutnia érte...

atom.jpgAz Akasztói család újabb tagja került végleges otthonába, a kis fekete Atom volt ezen a héten a szerencsés. Új gazdijai már nagyon várták, reméljük, hogy boldog és kiegyensúlyozott élete lesz.

Testvére, az alom egyik legszebb kiskutyája, Avar is gazdijelöltes lett végre a héten, hamarosan ő is új családban folytathatja.

Rajtuk kívül egy idősebb kutyánk és egy régóta gazdira váró védencünk volt olyan szerencsés, hogy a gazdisodók között adhatunk róluk hírt.

sarmany.jpgSármányt, a tíz év körüli tacskó szukát az egyik önkéntesünk lánya vette magához. Meglepő, de sokáig nem jelentkezett senki érte, pedig a kora ellenére az egyik legjátékosabb, legkedvesebb kutyánk volt ő. Mindensetre most már révbe ért, innentől csak boldog beköszönéseket szeretnénk felőle hallani.

A heti beszámolót a hónap, de lehet, hogy az év hírével folytatjuk, ugyanis hosszú, állatvédelmi gondozásban töltött idő után Szonárra is rámosolygott a szerencse. Az úgy volt, hogy egy család ideiglenes befogadónak jelentkezett, de aztán végül örökbefogadóvá váltak még azelőtt, hogy egy percig is ideiglenes befogadóink lettek volna. Szonár egy aktív, szerető család teljes jogú tagjaként folytathatja. Hatalmas öröm!szonar.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkulap.blog.hu/api/trackback/id/tr7612268288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása