Eszkuláp Egyesület: történéseink

Eszkuláp Egyesület: történéseink

Erzsi néni és kiskutyája egyre nehezebben élnek meg

2018. június 14. - ertetlenno

A Deményista Mentor Klub gyűjtéséből rászoruló idős embereket támogatunk. Erzsi néni Borsod-Abaúj-Zemplén megyében él, nyugdíjas. Sajnos a körülményei napról napra egyre rosszabbak, a nyugdíjából a megélhetését sem tudja biztosítani mostanra. Rendkívüli módon elkeseredett, hiszen nem szórta soha a pénzt, most sem teszi. A dementori pénzből egy mosógépet fog kapni, de reménykedünk abban, hogy tartós élelmiszer is érkezhet hozzá rajtatok keresztül. A címét az eszkulap2016@gmail.com e-mail címen tudjátok kikérni.

Ismerjétek meg a történetét:

"70 éves egyedül élő, mozgáskorlátozott vagyok. havi 60 220 Ft a nyugdíjam.
Többféle betegségeim vannak.. .pld: magas vérnyomás, agysorvadás,szív, koleszterin gondok, mozgásszervi megbetegedések, stb...
Kertes házban élek a kiskutyámmal. Az évek során az életkörülményeim egyre rosszabbodnak, semmit sem tudok megjavíttatni,kicserélni.
Ebből a nyugdíjból nem biztosított a mindennapi megélhetésem sem. nagyon nehéz napokat élek. Súlyosbítja még a téli tüzelő megoldása is. sokat nélkülözök, pedig nem költök olyan dologra, ami nem fontos a napi megélhetéshez.Meleg takaró, téli ruhaneműben is hiányt szenvedek. Nem járok el sehová sem, a szórakozásaim ..tv, számítógép, hangszer. Sajnos ezek is már állandó javításra szorulnak, amiket nehezen tudok már kifizetni. Tönkrement a mosógépem is és egyre veszélyesebb már, de használni kell, mert a tiszta ruhára szükség van. Fűnyíró, kisebb kéziszerszámok, stb. Tartós élelmiszer.
Talán nem is írnám tovább, mert egyre jobban elkeserít a szomorú, kiszolgáltatott helyzetem."erzsebet.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkulap.blog.hu/api/trackback/id/tr1114048130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása