Eszkuláp Egyesület: történéseink

Eszkuláp Egyesület: történéseink

78 évesen is állatokat gondoz Erzsi néni

2018. február 23. - ertetlenno
allatosnenike.jpg
78 éves, Kőbányán lakik Serbán Miklósné. Egy szívszorítóan lepusztult, önkormányzati lakás biztosítja a számára és állatai számára szükséges fedelet. A lakásban szerény anyagi lehetőségeihez mérten próbál emberi körülményeket teremteni. Több állattal él együtt, akikről felelősen, sokszor a saját kárára is, de gondoskodik. Van négy kutyája, közülük hármat az utcán talált, úgy maradtak nála, oltottak, chipezettek, ivartalanítottak. Van két mentett cicája, illetve Húsvét után feleslegessé vált nyuszik és megunt papagájok teszik ki népes falkáját. Több állatvédő szervezetnek segített már ideiglenes befogadással, családja, barátai és ismerősei vállalták, hogy ha vele valami történne, akkor az állatok elhelyezésében segítséget biztosítanak. Mi ezt csak remélni tudjuk.
A Deményista Mentor Klub által összegyűjtött összegből biztosítandó támogatás formáját még egyeztetjük.
Erzsi néninek az alábbi dolgokra lenne szüksége:
- tartós élelmiszer,
- tisztálkodó szerek,
- tisztító szerek,
- macskaalom, macskaeledel, bolhairtó szerek,
- kutyakonzerv, kutyatáp,
- a nyulak és papagájok ellátásához eledel.
Ha szeretnétek neki adományt küldeni, a koordinátora elérhetőségét az eszkulap2016@gmail.com e-mail címen tudjátok kikérni. Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkulap.blog.hu/api/trackback/id/tr7913692806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása