Eszkuláp Egyesület: történéseink

Eszkuláp Egyesület: történéseink

Margit néni egy 360 fős településen él

2018. január 08. - ertetlenno

neni02.pngMargit néni 75 éves, Szegeden született. Szülei szegények voltak, édesapja vasutas, édesanyja háztartásbeliként nevelte őt és hat testvérét. Az általános iskola után bolti eladónak tanult, abban dolgozott egy időben, majd az Állami Gazdaságban és a Szegedi Ruhagyárban. Férjhez ment, de mire a gyermeke megszületett, a férje elhagyta, elköltözött. Fia, Tamás is segít neki, amennyire tud, de nagyon nagy szükség lenne a külső segítségre is.

neni01.pngA Deményista Mentor Klub által gyűjtött összegből egy nagyobb teljesítményű hidrofort igyekszünk neki beszerezni, hogy ne kelljen a fúrt kútból kézzel pumpálnia a vizet, illetve szüksége lenne egy aluminium létrára is.

Amire ezen kívül szüksége lenne:

- tartós élelmiszer,

- tisztítószerek,

- tisztálkodó szerek,

- vitaminok.

A néni koordinátorának elérhetőségét az eszkulap2016@gmail.com e-mail címen tudjátok kikérni, ha segíteni szeretnétek neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkulap.blog.hu/api/trackback/id/tr3913558697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása