Eszkuláp Egyesület: történéseink

Eszkuláp Egyesület: történéseink

Anna néni elmondaná, de nem tudja

2018. január 05. - ertetlenno

anna_neni.jpgAnna néni gégedaganat miatt gégemetszésen esett át, így beszélni nem tud, a vele való kommunikáció nagyon nehéz. Ő pedig a saját magányába van zárva még ezáltal is. Egy felújításra szoruló, komfort nélküli tanyán él Bács-Kiskun megyében. A tanya annyira leromlott állapotú, hogy októberben egy eletromos zárlat miatt kigyulladt, de szerencséjére éppen ott volt nála a fia, aki ki tudta hívni a tűzoltókat. Ő még azt sem tudta volna megtenni. Biztosítása nem volt.. A ház helyiségeinek a falai a tűz miatt kormosak, egy tisztasági meszelés nagyon sokat jelentene, de ez  már nem fog beleférni Anna néni lehetőségeibe. A házban a villanyvezetéket is át kellene húzni, hogy újra legyen áram.  A bútorok kopottak, régiek.

Segítséget nem kér, de ránézésre is látszik: rászorul. Szereti az állatokat, vannak kutyái és macskái, tyúkokat és kecsét is tart, róluk szépen gondoskodik.

photo0182.jpgA Deményista Mentor Klub által összegyűjtött pénzbeli adományokból tüzifát és egy kis szenet fogunk számára rendelni, hogy a téli időszakban legalább egy kis meleg legyen az otthonában.

Emellett nagyon nagy szüksége lenne:

- tartós élelmiszerre,

- állateledel,

- tiszítószerek,

- vitaminok, immunerősítő szerek.

Anna néni kapcsolattartójának elérhetőségét az eszkulap2016@gmail.com e-mail címen tudjátok kikérni, ha szeretnétek neki csomagot küldeni. Minden apró segítség rengeteget jelent. Fontos, hogy a csomagokba tegyetek legalább egy rövidke levelet, hiszen ez is hitet ad az egyedül élő szegények számára. Köszönjük!

 photo0177.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkulap.blog.hu/api/trackback/id/tr8613552439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása