Eszkuláp Egyesület: történéseink

Eszkuláp Egyesület: történéseink

Ibolya néni és macskája

2018. január 19. - ertetlenno

ibolya.jpgIbolya néni 64 éves, Pécsett él egy udvari szoba-konyhás lakásban, albérletben. Van egy örökbefogadott cicája Luca. Ő az egyetlen társa, nagyon szeretik egymást. Szeretetben, nyugalomban élnek együtt. Ibolya néni rokkantnyugdíjas, a jövedelme 28.500 Ft, ebből kellene mindent megoldania, de ez kivitelezhetetlen, adósságcsapdába került. Az albérletben a fűtés elektromos radiátorral történik, ez viszont a téli időszakban hatalmas villanszámlát generál. Egészen pontosan csak addig tud fűteni, amíg a feltöltőkártyáján van pénz, utána üldögélhet a hideg lakásban.

A Deményista Mentor Klub adományaiból a villany feltöltőkártyára fizetünk be pénzt, hogy egy kicsit enyhítsük a kitettségét a téli időszakban.

Az őt segítő egyesület a cica ellátását biztosítja, illetve segített egy szociális lakás iránti kérelem benyújtásában is, de ennél többet nem tehetnek.

Amire szüksége lenne tárgyi adományként:

- a segítőkkel való kapcsolattartáshoz egy feltöltőkártyás, hagyományos mobiltelefonra feltöltőkártyával,

- tartós élelmiszerre,

- tisztítószerekre, főleg mosóporra és öblítőre,

- tisztálkodó szerekre,

- vitaminokra.

Ha küldenétek Ibolya néninek csomagot, az eszkulap2016@gmail.com e-mail címen tudjátok kikérni a kapcsolattartója elérhetőségét. Ne felejtsetek el egy rövidke levelet csatolni az adományotok mellé, ez a fajta odafigyelés az egyik legnagypbb értéke a programnak.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkulap.blog.hu/api/trackback/id/tr5513588417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása