Eszkuláp Egyesület: történéseink

Eszkuláp Egyesület: történéseink

A család, ahol mindenki beteg, fogyatékkal élő

2018. január 14. - ertetlenno

lenovo_a1000_img_20170816_155327_1.jpgA Pusuma család Kisvárdán él. Nem életkorilag, hanem a helyzetüket illetően, és mivel rokkant nyugdíjasok van lehetőségük bekerülni a Deményista Mentor Klub programjába. Ismerjétek meg a történetüket...

Hárman élnek együtt, a fiúgyermek súlyosan fogyatékos. Egészségesen született, de 5 naposan kiderült, hogy nincsen látóidege, így mind a két szemére vak. Még nem volt egy éves, amikor lebénult, mindkét oldalára. Három évesen újabb bénuláson esett ás, ehhez akkor már az epilepszia is csatlakozott.

A férj súlyos állapotú, inzulinos cukorbeteg komoly szövődményekkel: szívbillentyű elégtelensége és szívritmus zavara mellett veseelégtelensége is van. Folyamatos oxigénterápiára szorul.

Az édesanya jelenleg a két családtag gondozása miatt ápolási díjban részesül, de ő sem egészséges. Túl van egy szívinfraktuson, egy szívtrombózison és Nutcracer-szindrómája van, ami a vese ereinek a vese saját szerkezete általi összenyomását jelenti.

A helyzetük reménytelen. Az életük nem így indult, de amikor beindult a lavina, vitt mindent. Most pedig a talpon maradásért küzdenek, mert a nagyon kevésből már nem telik tüzifára sem. Ezt a Deményista Mentor Klub adományaiból fogunk rendelni részükre.

Amire adományként szükségük lenne:

- tartós élelmiszerekre,

- cukorbetegek számára fogyasztható ételekre,

- tisztítószerekre,

- tisztálkodó szerekre.

Ha szeretnétek nekik egy-egy csomagot küldeni, akkor az eszkulap2016@gmail.com e-mail címen tudjátok kikérni az elérhetőségeiket. Reméljük, hogy nekik is jut egy-egy csomag figyelem. Nagyon sokat számít!

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkulap.blog.hu/api/trackback/id/tr8713574417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása