Eszkuláp Egyesület: történéseink

Eszkuláp Egyesület: történéseink

Ica néni nem nyugdíjas, de nem is nagyon lesz nyugdíja...

2018. január 08. - ertetlenno

59 éves, elgyötört, sokat megélt asszony. Világéletében fizikai munkát végzett, nem is értett máshoz, végzettsége nincs. Mivel munkája nem akad, vagy csak nagyon időszakosan kap valamit a helyi vállalkozóktól, állandó jövedelme sincs. A TSZ megszűnte neki az életének fenntartását lehetetlenítette el, védőháló nélkül ott maradt a tanyavilágban. Unokáig segítik, amennyire tudják, de látogatni csak ritkán tudják, ők maguk sem tehetősek.

Gyakorlatilag a semmiből gazdálkodik, neki a legnagyobb segítség a tartós élelmiszer lenne, mert azt szépen be tudná osztani, hogy a szűkösebb napokra is kerüljön valami az asztalára. Van egy kutyája, neki is sorsa a nélkülözés, így a kutyatáp, kutyakonzerv is jó helyre kerülne, de egy nagyobb kutyára való bolhanyakörvnek is örülne. Az egészsége miatt jó lenne vitaminokhoz, immunerősítőkhöz jutnia, illetve tisztítószerekhez is, arra végképp nem futja: folyékony, kézi mosásra is alkamas mósószere talán soha nem is volt.

A Deményista Mentor Klub által gyűjtött összegből tüzifát vásárolunk számára, hogy a közelgő nagy hidegek beköszöntével legalább erre ne legyen gondja.

Ha szeretnétek Ica néninek csomagot küldeni, a koordinátora elérhetőségét az eszkulap2016@gmail.com e-mail címen adjuk ki. Ne felejtsetek el néhány sort írni a csomagba, hiszen ezzel is erőt adtok a rászorulóknak. Köszönjük!bogaras.png

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkulap.blog.hu/api/trackback/id/tr8913558813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása