Eszkuláp Egyesület: történéseink

Eszkuláp Egyesület: történéseink

Egy rossz döntés és az egész élet megpecsételődik

2018. január 08. - ertetlenno

25975341_1545385375514921_967647269_n.jpgPécsi Anikó az Örs vezér téri aluljáróban gyűjtöget. Sajnos van neki mire, mivel öregségére nem csak egyedül maradt, hanem egy rossz hitelkonstrukció miatt a házát is viszi a bank a kilakoltatási moratóriumot követően. Elsődlegesen a hitelének rendezésével kapcsolatban szeretne segítséget kapni, az lenne a legnagyobb hozzájárulás, mert ráadásul nem csak idős, hanem súlyosan látássérült, nagyon minimálisan érzékel bármit a külvilágból.

A tartós élelmiszernek is örül, illetve egy mikrohullámú sütő és egy vízforraló is jó szolgálatot tenne. Naponta feljön Maglódról Budapestre, hogy a nyugdíját kiegészítse: kéreget. Az összegyűlő forintokból a számláit rendezi, hogy azzal ne legyen elmaradása, de van olyan időszak, amikor sajnos az sem megy... A Deményista Mentor Klub által összegyűjtött adományokból egy köteg számlát fogunk rendezni.

A néni összefogójának elérhetőségét az eszkulap2016@gmail.com e-mail címen lehet elkérni.

 maglod.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkulap.blog.hu/api/trackback/id/tr4713558671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása