Eszkuláp Egyesület: történéseink

Eszkuláp Egyesület: történéseink

Több, mint fél millió forint támogatás a Vizslafotózástól

2018. június 29. - ertetlenno

vizslafotozas_rm2a8068_fb.jpg

A legnagyobb adomány, 150.000 Ft, ezért a képért érkezett. Köszönjük!

A Vizslafotózás - Göblyös Péter és Andi - azzal leptek meg minket, hogy már gazdis és még gazdikereső védenceinkről csodálatos képeket készítettek olyan helyszíneken, amelyek valamilyen módon az adott kutyához voltak köthetőek. Az elkészült képeket az érdi Szepes Gyula Művelődési Központban állítottuk ki, a megnyitón Láng Balázs színművész mondott a meglepően nagy létszámú érdeklődő előtt nyitóbeszédet.

A kiállítást követően a képeket el lehetett vinni - adományért cserében, illetve lehetett rendelni vászonképeket is. Szerencsére sokan gondolták úgy, hogy szeretnének egy-egy eszkis kutyát az otthonukban, irodájukban tudni, a képekből összesen 766.040 Ft érkezett. Ez hatalmas összeg, és nagyon jókor jött: így nem kellett tartozásban maradnunk az állatorvosainknál.

Ebből az összegből rendeztük az alábbi számlákat:

- Pozsonyi Kisállat Rendelő - júniusi költség - 117.500 Ft

orvosi_03.jpg

- Ózd, gyepmesteri telepi kutyák chipezése, oltása - 48.000 Ft

orvosi_01.jpg

- Dian Tamás - májusi költség - 448.150 Ft

orvosi_02.jpg

- Felicavet - májusi költség - 53.240 Ft

orvosi_04.jpg

Még maradt 99.150 Ft, ebből is állatorvosi tételeket rendezünk majd, és ide is feltesszük az érintett, elszámolásba bevont számlát.

Azokat a képeket, amelyeket nem kért senki, oktatási és egyéb non-profit intézményeknek juttattuk el - jelentkezés alapján. Azt gondoljuk, hogy mindegyik kép métó gazdájára lelt, és még sokáig szerez majd örömet. A képek esetében elmondható: végre otthon, mindegyik. Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkulap.blog.hu/api/trackback/id/tr7214082415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása