Eszkuláp Egyesület: történéseink

Eszkuláp Egyesület: történéseink

15.000 önkéntesen átadott lépés

2017. január 18. - ertetlenno

15978031_1929330587287807_7892406223995350665_n.jpg15.000 lépés valójában nem sok, kicsivel több, mint tíz km, de ha ezt a lépésszámot közösségi szolgálatra fordítjuk, máris hatalmas értéket képvisel.

Állatvédő szervezetként mi másra buzdíthatnánk az embereket, mint hogy tegyenek meg bármelyik állatvédő csapat egy-egy még, gazdára váró kutyájával egy nagy sétát, majd írják ide kommentben, hogy hol, mennyit és milyen kutyával gyalogoltak. Az egyéni cél a 15.000 lépés január végéig, aztán ha már bejáratódik a dolog, tudunk közösségi célt is kitűzni. Ehhez persze a jobb idő is előfeltétel, mert az emberek többsége ebben a hidegben nem szívesen mozdul ki a meleg otthona falai közül. Pedig a kutyák ilyenkor is szívesen vesznek részt egy rövidebb kiránduláson, örömmel fogadják a csak nekik szóló figyelmet, gondoskodást. Ez a legnagyobb haszna a lépéseinknek, hiszen egy-egy állat jobb létéhez járulunk vele hozzá. Fontos tehát. De fontos az is, hogy mi magunk is mozogjunk még akkor is, ha egyébként mindenhová elvisz az autó, ha túl hidegnek ítéljük az időt ahhoz, hogy csak úgy tekeregjünk egyet a városban. Talán az a cél, hogy valahol, valamilyen kutya vár minket, segíthet abban is, hogy a hideg hónapokban is fittek maradjunk.

Ha nem kutyás szervezetek tudnak 15.000 lépésbe foglalható célról, azt is várjuk, ígérjük, megosztjuk majd!

A Mányi Menedékbe telepítettünk 10 darab lépésszámláló karkötőt, ha valakinek nincs a telefonján ilyen alkamazás, nálunk a séták idejére kérhet magának egyet.

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkulap.blog.hu/api/trackback/id/tr6412135867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása